MAX SQUASH TOERNOOIEN

Bekijk op deze pagina de toernooi-kalender van MAX!

Regelmatig organiseert MAX toernooien waaraan alle leden mee kunnen doen. Van beginner tot de topper, iedereen is welkom om mee te doen. 

Deze toernooien hebben vaak een vooral gezellig karakter waarbij het met name gaat om lekker met elkaar te squashen in plaats van dat het om de prijzen gaat. 

Ook zijn er ludieke thema’s zoals het jaarlijkse nieuwjaarstoernooi, waarbij er creatief wordt omgegaan met het toernooiformat en het ‘best-of-one toernooi’ een vast onderdeel is. Denk bijvoorbeeld ook aan het Squaak-toernooi (squashen en schaken worden gecombineerd), het Lange ballen toernooi (alles achter de middellijn spelen) en het Squafeltennis-toernooi (squashen en tafeltennis worden gecombineerd). Vaak sluiten we een toernooi af met een gezellig diner.

Uiteraard is er 1 toernooi per jaar waarbij het wél om de prijzen gaat, namelijk de Clubkampioenschappen. Hierbij wordt er in diverse categorieën gestreden om de meest prestigieuze titel van de club. Al vanaf 1990 wordt er ieder jaar een nieuwe clubkampioen bijgeschreven op het clubkampioenenbord!

MAX streeft ernaar om zo’n 5 a 6 toernooien per jaar te organiseren.

Leuke ideeën over nieuwe toernooien worden altijd gewaardeerd en mocht je zin hebben om te helpen met organiseren dan ben je meer dan welkom! Meer info of aanmelden via toernooi@maxsquash.nl.