SBN Competitie

Bij MAX Squash doen er dit jaar 4 teams mee aan de landelijke SBN competitie. In de competitie wordt er in teams van 4 personen op diverse niveaus gestreden tegen teams van andere squashclubs. De wedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld en met naam het sociale karakter kenmerkt deze competitie door bijvoorbeeld na afloop met alle spelers gezellig de bar op te zoeken.
Op deze pagina van SBN vind je meer info
Wil je ook meedoen in een team van MAX? Mail naar Rick Luttikhuizen (wedstrijdleider MAX) op competitie@maxsquash.nl voor meer info.
30 juni 2015 - Huldiging op het stadhuis van beverwijk. Een herenteam werd toen Nederlands kampioen 2e klasse
30 juni 2015 - Huldiging op het stadhuis van beverwijk. Een herenteam werd toen Nederlands kampioen 2e klasse

Clubladder

"Bij Max Squash in Heemskerk kan je natuurlijk meedoen aan een squashladder. Deze online squashladder is een leuke manier om met andere spelers te spelen en je sportief met hen te meten.

’t Werkt heel makkelijk: schrijf je in via deze link en schat daarbij je eigen niveau in, geef de dagen op waarop je bij voorkeur wilt spelen en het online systeem kiest -elke twee weken- je volgende tegenstander voor de ladder.

Maak vervolgens een afspraak met je tegenstander, speel en geef het resultaat door: bij winst stijg je 1 of meerdere plekken en bij verlies zak je 1 of meerdere plekken.

Wil je vanwege vakantie, een blessure of ‘geen zin’ een keer niet spelen? Dat kan door in het systeem aan te geven dat je een ronde wilt overslaan.

Deelname is gratis en voor elk niveau. Schrijf je dus alsjeblieft in (als je zin hebt, natuurlijk) zodat we een actieve squashladder hebben met zoveel mogelijk deelnemers!"
Op sportconnexion regel je de wedstrijden en voer je de uitslag in
Op sportconnexion regel je de wedstrijden en voer je de uitslag in