Jeugd squash*

MAX Squash heeft een grote groep jeugdleden. En daar zijn we blij mee en trots op! Al Jaren hebben jongeren veel plezier op en om de baan. Al jaren hebben we goed begeleiding van de jeugdleden, zodanig dat menig jeugdlid tot de Nederlandse top weet door te dringen.

Jeugdleden squashen tegen gereduceerd tarief. Het meest voordelig is het jeugd dal abonnement, waarbij je overdag onbeperkt gebruik kan maken van de squashbanen. Sportcentrum Heemskerk heeft veel banen, dus overdag is er altijd voldoende ruimte om te spelen.

Elke donderdag van 17:00 tot 18:00 uur is er voor alle jeugdleden van MAX Squash jeugdtraining, en die is helemaal gratis Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon langskomen. Mocht je nog geen racket hebben: alle materialen zijn aanwezig. De trainingen worden verzorgd door Stan Al, die recent nog 3e van Nederland werd op het NK onder 19, en speler is van ons 1e herenteam dat uitkomt in de Nederlandse Topdivisie. In de trainingen wordt de spelersgroep ingedeeld op niveau, zodat iedereen er het maximale uit kan halen. Mocht je nog vragen hebben over de jeugdtrainingen, neem dan contact op met jeugdcommissie@maxsquash.nl.

Mocht je extra individuele training willen, dan krijg je als jeugdlid korting op standaardprijzen (ten opzichte van niet-jeugd en niet-leden). Met individuele training, al dan niet gedeeld met een squashmaatje, kan je je squashniveau een extra impuls geven.
Je kunt Stan bereiken op 06-82008366.