Squashbal

Kerstwens van onze voorzitter Martin

Beste leden van MaxSquash,

Velen van ons hebben het afgelopen jaar dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheden die het squash ons heeft geboden ondanks alle beperkende maatregelen. Helaas is nu alles weer in een volledige lockdown terecht gekomen. Het is wat het is, we moeten de huidige situatie accepteren.

Toch kijken we met veel plezier terug op de toernooien die we binnen de basismaatregelen hebben kunnen realiseren. Ons openingstoernooi na verschillende keren van uitstel eindelijk, na bijna 1 jaar na de geboorte van onze vereniging, gehouden. We zijn onze sponsoren dankbaar dat zij ons blijven steunen en prijzen beschikbaar stellen. Prachtig weer en lekker veel deelnemers. Gelukkig konden we het Langeballentoernooi door laten gaan met aanpassing van de aanvangstijd.

Ons ledenbestand is gegroeid en kent nu een ongekend aantal leden. De deelname van leden aan toernooien zien we graag groeien. Ongeacht je niveau er is altijd de mogelijkheid om tegen even sterke tegenstanders te spelen. Verder staat er een aspirant bestuurslid klaar om het bestuur te komen versterken.

Al met al positieve ontwikkelingen in ons jonge bestaan. We kijken hoopvol naar de toekomst met respect voor ieders standpunt. We zien er naar uit om elkaar weer zo snel als mogelijk op de baan te treffen. We wensen jullie dan ook hele fijne kerstdagen en een heel succesvol, sportief maar bovenal gezond 2022.

 

Namens het bestuur

Martin Kries,