Ebc7876d Cd67 4Fec 9Fba 5Ff8ad418548

Squash competitie 2022/23

Goed nieuws! Ook komend seizoen 2022-2023 doet MAX Squash weer mee aan de Squash teamcompetitie. Als fanatieke squasher bij ons op de club ben jij daar natuurlijk de ideale persoon voor🤪!

Hoi squasher,

Goed nieuws! Ook komend seizoen 2022-2023 doet MAX Squash weer mee aan de Squash teamompetitie. Als fanatieke squasher bij ons op de club ben jij daar natuurlijk de ideale persoon voor🤪!

In de Squash teamcompetitie speel je met vier teamgenoten allemaal een individuele wedstrijd. De meeste teams bestaan uit 6 tot 8 personen en dus hoef je alleen te squashen wanneer dit jou uitkomt. Zo kun je de gezelligheid van teamsport perfect inpassen in je drukke agenda! Squashen in de competitie is ook nog eens ontzettend leuk. De meeste competitiespelers doen immers mee vanwege de gezelligheid.

Daarnaast is de competitie de ultieme plek om je te meten met andere squashers van jouw niveau en is het een goede stimulans om op de club te komen trainen.

Alles bij elkaar maakt dat squash echt leuker is wanneer je wedstrijden speelt!
In totaal speelt ieder team 14 tot 18 competitiewedstrijden per seizoen met om de week een uit- en thuiswedstrijd tegen clubs uit de regio. Wedstrijden zijn altijd op vrijdagavond om 20:00. Na afloop kun je de avond dus gezellig afsluiten met je team- en clubgenoten en tegenstanders.

Krijg je al zin in de eerste wedstrijd? Je kunt je individueel of als team aanmelden bij competitieleider Rick (via competitie@maxsquash.nl). Ook bij vragen kun je bij mij terecht of neem contact op met een competitie spelende clubgenoot.

De inschrijving sluit 15 augustus, dus bij interesse graag vóór die datum contact opnemen.

Met sportieve groet,

Rick Luttikhuizen
Competitieleider MAX Squash