Dubbeltoernooi1

Verslag van het Max dubbeltoernooi 2022

Hoi hierbij een kort verslag van het MaxSquash dubbeltoernooi 2022. Met de wisselbeker in het zicht waarop al sinds 2005 de namen van de winnaars staan ging het toernooi van start. Hoewel we op meer deelnemers hadden gerekend was het een gezellig gezelschap. Door het aansluiten van Joy kon er nog een extra team worden ingeschreven. Hoog nodig want we hadden ook wat ziekmeldingen. De wedstrijden konden snel achter elkaar plaats vinden zodat de spelers lekker door konden spelen. 

Jos Al vormde samen met Jerry Bischops uiteindelijk het winnende koppel. Jerry een bijna 20 jarige speler uit Maastricht die te gast bij de familie Al was een ware sensatie. Jerry is een jeugdvriend van Stan zij zoeken elkaar regelmatig op en trainen samen. We prijzen ons gelukkig dat naast Joy ook Linsey de dames vertegenwoordigde.

Het eerst volgende toernooi staat gepland voor 13 en 14 mei. Dit zijn de clubkampioenschappen 2022 van MaxSquash. We zullen dit regelmatig onder jullie aandacht brengen en steeds meer informatie naar buiten brengen.

mvg Martin Kries