Over Max Squash

Max Squash is een vereniging met zijn roots in Beverwijk. Opgericht in '89 als Squash Beverwijk. In de beginjaren hadden de club al veel competitie teams op alle niveaus en werd het alom bekende Squash experience toernooi er georganiseerd. Gezelligheid en clubgevoel was en is nog steeds de basis. In 2008 werd de clubdeurgroeide in de squash en eredivisieteams elkaar. De Corona crisis is het centrum in Beverwijk noodgedwongen gesloten.

Door een groep leden is er zonder twijfel gelijk een doorstart van de nieuwe vereniging MAX Squash! Het verhaal gaat verder. Zo'n rijke club heeft grote geschiedenis, vriendschappen en squash voor alle niveaus en leeftijden moest deur! MAX Squash heeft de hele squash aanbod kunnen behouden. Competitieteams (dames en heren), lessen, jeugdlessen, toernooien van de clubavond (maandag) van clubmiddag (zaterdag).

In sportcentrum Mooi en Gezellig heeft Heemskerk meer dan 9 banen, keurige kleedkamers en douches. Ook is er een gezellige bar met zitkuil en hebben we ons eigen huis bier van Uiltje Craftbeer uit Haarlem. Met De dames gezellige achter de bar is het er altijd gezellig.

Schrijf je in en speel gewoon me! Deksel kan via het Sportcentrum Heemskerk en vraag het inschrijfformulier achter de bar. Op de 18.00 en op zaterdagmiddag 15.00 uur club momenten. Dan is er inloop en kun je door je naam op een lijst te zetten 2019 tegen clubgenoten van alle niveaus.

Alles weten over een lidmaatschap? Bel met het sportcentrum van kijk op deze pagina.

Uit de oude doos. Clubkampioenen dubbel. Mitchel Kries en Danny Vanneveld 2012
Uit de oude doos. Clubkampioenen dubbel. Mitchel Kries en Danny Vanneveld 2012